ORIGINALET SEDAN 1953.

FRÅGOR & SVAR

VAR KOMMER TROCADERO IFRÅN?

Trots att Trocadero ofta kallas ”Norrlands Nationaldryck” så lanserades faktiskt läsken av Malmöföretaget Saturnus AB år 1953. Om man ser hur läsken har spridit sig i landet skulle man kunna tro att uttrycket ”botten upp” härstammar härifrån. Några belägg för detta finns dock inte.

VAD SMAKAR TROCADERO EGENTLIGEN?

Det självklara svaret: jättegott. Men om man vill gå in på detaljer så är Trocaderos mystiska smak en perfekt blandning mellan apelsin och äpple.

KAN NI SAMARBETA ELLER SPONSRA MIG/MITT LAG/MITT IG KONTO?

Vi har många förfrågningar från privatpersoner och organisationer som önskar samarbeten och sponsring. Det är såklart väldigt hedrande, men i dagsläget har vi tyvärr inte möjlighet att förverkliga detta. 

VARFÖR HETER DET INTE TROCAZERO?

När vi lanserade Trocadero Zero valde vi att bevara namnet som funnits på drycken sedan 1953 – trots att vi peggade upp för årtiondets ordvits. Däremot finns det inget som säger att den inte kan heta TrocaZero i folkmun!

KAN DIABETIKER DRICKA TROCADERO?

Trocadero Orginal innehåller socker och bör inte konsumeras av diabetiker. Trocadero Zero innehåller mindre än 0,5 g / 100 ml och bör kunna konsumeras av diabetiker, men rådgör med din läkare.

KAN VEGANER DRICKA TROCADERO?

Bara om de vill. Vi vill inte tvinga någon. Men eftersom läsken inte innehåller något animaliskt så är de välkomna att smaka.

VARFÖR BLIR ALLT BÄTTRE MED TROCADERO?

Trocadero sätter lite gulkant på det mesta! En göttig stund blir helt enkelt göttigare. Om du har kollat in shopadero.nu så har du märkt att även garderoben kan få gulkant!

VARFÖR ÄR DET EN RÖD TRIANGEL PÅ LOGOTYPEN PÅ TROCADERO?

Finns det ett bättre ställe att dricka Trocadero på än under ett parasoll en varm solig dag? För att göra logotypen komplett så har den röda triangeln lagts till som en parasollfot!

HUR BÄR MAN EGENTLIGEN ERT NYA FLERPACK?

Vi rekommenderar med händerna, för trips och tricks se här.